Že nekaj časa sem premišljevala, da bi mi lahko pomagalo energetsko zdravljenje

Poznate tisti občutek, ko se vrtite v krogu in nikakor ne najdete rešitve. Tudi sama sem se vrtela v krogu glede slabega počutja in energetsko in knjiga za energijsko zdravljenje je prišla v moje roke pravočasno. Velikokrat sem iskala informacije po spletu in moram priznati, da česa koristnega nisem odnesla, razen da sem bila potem prestrašena, ker sem prebirala različne stvari. 

En dan pa sem prebrala, kako energetsko zdravljenje lahko koristi našemu zdravju in tako sem naročila knjigo o tej temi in komaj čakala, da jo preberem. Kmalu je bila v mojem nabiralniku in tako sem jo začela brati. Zelo sem bila presenečena, kako lahko energije vplivajo na naše življenje. Ko sem prebirala knjigo, sem se začela spreminjati, ker sem začela na vse skupaj gledati drugače in s tem sem postala drug človek. 

Šele takrat sem se zavedala, kako mi knjiga energetsko zdravljenje koristi, kako dobro se počutim, ko jo samo prebiram, ker več vem, ker mi odpira nova znanja. Tako sem z več osvojenim znanjem videla, da boljše živim. Ne bom rekla, da sem že kar koli znala, kajti energetsko zdravljenje ne gre iz danes na jutri. Je pa res, da so mi posamezni stavki ostali v spominu in da sem rasla. Že ta občutek, da sem rasla, mi je bil všeč. Počutila sem se bolj sproščeno, počasi sem se zavedala, da sem tukaj in da lahko živim lepo in sproščeno. 

Ta moja zaskrbljenost je počasi izginila in moje telo je bilo sproščeno. Najlepši trenutek je ravno ta, ko se tvoje telo sprosti, niti najmanj se nisem zavedala, kako zelo sem bila v krču in sedaj nisem več. 

Knjiga energetsko zdravljenje je sedaj na posebnem mestu v moji hiši, tako jo pogosto primem v roke in jo prebiram, kadarkoli to začutim. To ni knjiga, ki bi jo morala vrniti, ampak jo človek mora imeti doma.