Javni razpisi in moje uspešno podjetje

Moje podjetje je uspešno, a kateri direktor si ne želi še rasti naprej? Vsak želi rasti naprej, tako sem se tudi jaz odločil za naslednji korak, ki sem ga videl na netu, da nekdo drug zate gleda, kje so javni razpisi in ti potem pomagajo na teh razpisih tudi zmagati. 

Poklical sem na telefonsko številko, ki je bila pripisana, oglasila se je prijazna gospa in mi lepo vse razložila, kako pri njih deluje vse skupaj in kaj njim pomenijo javni razpisi, da lahko delajo s strankami. Bil sem zadovoljen glede na to, kako mi je stvar razložila in želel sem se oglasiti pri njih. 

Tako sem se z vsemi pomembnimi podatki en dan zapeljal do njih, da smo se vse dogovorili, oni so mi točno povedali, kako delujejo in kako mi bodo sporočili, kateri javni razpisi so zame pomembni in mi potem na podlagi moje odločitve pomagali na javnih razpisih tudi zmagati. To sem iskal že kar nekaj let, ker sam nimam časa slediti javnim razpisom in to kar mi sedaj ponujajo oni je čudovita zadeva.

Ni minilo veliko časa, ko so me obvestili, da so zunaj javni razpisi, ki bi bili zanimivi tudi za moje podjetje. Resnično se potrudijo, vse naredijo tako kot je treba in če še kaj potrebujejo in jih kaj dodatno zanima, me o vsem obvestijo. Sedaj sem zmagal na enem javnem razpisu, to pa zato, ker so mi pomagali oni. Sam resnično ne bi zmogel vsega tega. Zame so javni razpisi prezahtevni, moraš se ustrezno prijaviti, ne smeš zamuditi določenega datuma, vse skupaj pa mora biti narejeno pravilno. Tega področja ne obvladam, zato sem še kako zadovoljen, da to delajo drugi zame. Je pa res, da sem šele sedaj videl, da so javni razpisi kar pogosti, sam sem bil prepričan, da je tega veliko manj.