Uspešen nakup v keramika Ljubljana

Pri nas na vasi nimamo ravno veliko trgovin kjer bi lahko kupovali ploščice zato je bila načrtovana keramika Ljubljana pričakovana odločitev, ko sva se z možem odločala za prenovo terase. Na spletu sva si ogledale obstoječe salone in njihovo ponudbo z cenami vendar je potrebno za pravo izbiro videti modele in barve v živo. Preverila sva tudi trenutne trende in novosti. Presenečena sem bila, da je keramika Ljubljana ponujala širok izbor zelo velikih ploščic, ki so sedaj očitno moderne, govorim o ekstremno velikih ploščicah, tudi takih dva metra za en meter. In priznati moram, da sva bila nad idejo, da bi imeli na prenovljeni terasi take gromozanske ploščice, kar navdušena. Res so izgledale lepo.  

No tako sva se na lep sončni dan odpeljala proti prestolnici in keramika Ljubljana je bila najin cilj dneva, saj sva se želela ta dan odpeljati domov z naloženim avtom. Gneča na cesti naju je dobila že precej pred mestom, vendar naju to nikakor ni spravilo v slabo voljo, saj je bila keramika Ljubljana najina svetla točka dne. 

Uspešen nakup v keramika Ljubljana

Prispela sva v prvo trgovino in zelo prijazna prodajalka nama je odlično svetovala, vendar je bila ekonomska računica za naju malo previsoka. Res da je bila roba kvalitetna ampak vseeno naju je čakala še keramika Ljubljana z več trgovinami. V naslednji sva se oba zaljubila v velikanske ploščiče v imitaciji lesa in skoraj sva se že odločila za nakup, ko naju je prodajalec vprašal ali že imava keramičarja. povedal je namreč, da keramika Ljubljana ponuja tudi možnosti postavljanja ploščic, saj je postavitev tako velikih zelo zahtevan in običajno zahteva dva mojstra. In takrat se je moj mož zamislil, kajti ploščice je nameraval postaviti sam. Odločila sva se da se usedeva na kavo in premeljeva situacijo ali nama keramika Ljubljana uredi ti keramičarja ali kupiva ploščice manjše dimenzije. Odločila sva se za slednje in moj mož jih je uspešno postavil sam.