Kje kupiti kvalitetni serum za obraz?

Odločili smo se, da bomo zraven kreme uporabljali tudi serum za obraz in ne vemo, kje kupiti kvalitetni serum. To je lahko res večja dilema. Včasih nam je bilo dovolj, če smo videli ceno. In zakaj?

Zato, ker je nekako veljalo, da višja ko je cena izdelka, boljši je. Danes pa žal ni tako. Ta pokazatelj ni pravi. Če bomo hoteli res kupiti kvalitetni in dobri serum za obraz bomo morali malo raziskovati in se pozanimati. Lahko bi rekli, da se bomo morali naučiti, kaj sploh serumi so, kaj vsebujejo in katere so tiste stvari, katere naredijo dobri serum za obraz.

Lahko si pomagamo z spletom, lahko stopimo do lepotnega salona, lahko stopimo v specializirano trgovino in se posvetujemo z prodajalko. Vendar še vedno sem mnenja, da se prvo sami poučimo, kaj mora serum vsebovati, da boste zadovoljni.

Kajti, ko boste to vedeli, vam ga ne bo težko poiskati in kupiti. Na trgu je serumov za obraz ogromno, lahko rečemo, da so trenutni trend in ponudbe res ne primanjkuje. 

Pa si poglejmo, kaj mora kvalitetni serum za obraz vsebovati, da se boste lažje odločile za nakup:

Kvalitetni serum ne sme vsebovati silikona, ker bo preprečil drugim vitaminom prodiranje v kožo in z tem ne bo učinkoval. Serum za obraz pa naj vsebuje:

  • Vitamin A
  • Hialoronska kislina
  • Alfahidronska kislina
  • Antioksidanti
  • Peptidi
  • Vitamin C

To so sestavine dobrega seruma za obraz. Ko to veste lahko greste gledat ponudbo in si kvalitetni serum najdete sami. Saj vas ne more nič več zmesti in točno veste, kaj potrebujete. Videli boste, da ni nujno, da bo vaš najboljši izdelek najdražji. Tako boste dobile cenejši izdelek, ki bo vseboval točno te sestavine za vašo popolno kožo. In ne boste se spraševale, če ste kupile pravilno, ampak boste vedele, da je to to, kar ste iskale.