Fitnes na prostem mi daje motivacijo za telovadbo

Nikoli nisem bila človek, ki bi uživala v telovadbi sama, ravno tako pa nisem imela rada fitnes centrov, tako mi je fitnes na prostem idealna rešitev, da imam voljo telovaditi in sem tako lahko na svežem zraku. 

Prejšnji teden sem šla na sprehod zgodaj zjutraj, že prej sem vedela, da je tam fitnes na prostem, vendar ga nikoli nisem gledala z takšnimi očmi kot sem ga tokrat. Videla sem štiri ljudi, ki so telovadili na napravah, jutro je bilo prekrasno, nobene gneče in tisti trenutek sem se odločila, da bom tudi sama začela hoditi sem na telovadbo. Ker nisem bila daleč doma, sem se odločila, da trikrat na teden tečem do fitnesa na prostem, potem tam telovadim in potem tečem nazaj domov. To sem tudi začela delati, ni mi bilo boljšega občutka, da sem nekaj naredila za svoje telo, kajti fitnes na prostem ti da voljo, svež zrak, tam pa je vedno bil nekdo z katerim sem lahko kaj poklepetala, včasih pa me je kdo tudi naučil novih vaj. Tako sem spoznala kar nekaj novih ljudi, skupaj smo telovadili in postali že pravi prijatelji. Začeli smo se dogovarjati, kdaj bomo hodili in nastala je prijetna družba, ki je redno uporabljala fitnes na prostem.

Kako pomembno je, da je človek motiviran in da najde tisti svoj prostor v katerem se dobro počuti, meni je fitnes na prostem idealna rešitev in tukaj se počutim super. Začela sem opažati, da se spreminjam v športnega tip človeka, kar me je še bolj motiviralo, zavedala sem se, da mi je to dal fitnes na prostem, tak osem si obljubila, da bom čim dlje vztrajala pri tem stilu življenja, kajti to je tisto kar sem potrebovala, fitnes na prostem je zame nov list in novi prijatelji, s časoma pa novo lepše telo.